De 
 woning 

Comfort en design

Woning 1 vesteda huren milestone

Comfortabel, duurzaam en futuristisch wonen

3D-betonprinten is een innovatie die de potentie heeft om de toekomst van de (woning)bouw ingrijpend te veranderen op het gebied van digitalisering, snelheid, betaalbaarheid, duurzaamheid, vorm- en keuzevrijheid.

Wat maakt deze woning zo bijzonder?

  • Design. Dankzij de bouwwijze met 3D-betonprinten beschikte de architect over een grote ontwerpvrijheid. Dat ziet u ook terug in het ontwerp van de woning. De woning doet dankzij zijn zwerfkeivorm tegelijkertijd futuristisch als tijdloos aan. Futuristisch vanwege de opvallende bouwstijl, tijdloos omdat de keiwoningen doen vermoeden dat ze er al lange tijd staan. 
  • Slimme indeling. Alle ruimtes van de woning bevinden zich op de begane grond. Vanuit de entree heeft u toegang tot de woonkamer (ca. 36,7 m2) met open keuken, de twee slaapkamers (ca. 15,6 en 12,1 m2), de badkamer, het separate toilet en de bergruimte.
  • Wooncomfort. Het is een behaaglijk, licht en stil huis dat van alle moderne gemakken is voorzien, zoals vloerverwarming en een ventilatiesysteem met warmteterugwinning. De rijk uitgeruste, greeploze Bruynzeel-keuken met composiet werkblad is uitgerust met een Siemens koelkast, vriezer, luxe stoomoven, vaatwasser en inductiekookplaat met ge├»ntegreerde afzuiging en een Quooker Fusion, een kraan voor kokend, warm en koud water. De luxe badkamer biedt een inloop douche en wastafel.
  • Ruimte rondom. Rondom de woning vindt u geen hek of afzettingen. De natuurrijke omgeving is van alle inwoners van Bosrijk. Dat geeft een prettig ruimtelijk gevoel. De woonkamer biedt via een schuifdeur toegang tot een riant terras van duurzaam composiet met de natuurlijke uitstraling van hout.
  • Duurzaam en innovatief. Een 3D-betongeprinte woning kan niet alleen uiterst duurzaam worden gebouwd, ook in gebruik is ze in alle opzichten duurzaam te noemen. Zo blijft dankzij tal van slimme energiemaatregelen het elektriciteitsverbruik beperkt. De woning is aardgasvrij en wordt verwarmd via een warmtenet. De woning is voorzien van een innovatief IOT systeem om de thermostaat, ventilatie en verlichting via een app te bedienen.

Milestone plattegrond woning 1
wijzigingen voorbehouden

Impressies

Deze impressies geven slechts een indruk. De werkelijke uitvoering en materialisatie is mogelijk anders.

milestone 3d geprinte woning eindhoven
Woning 1 vesteda huren milestone
milestone interieur

Privacy

De privacyverklaring van Vesteda is van toepassing op deze website.

Privacyverklaring